Nešto kao reč dobrodošlice...



Kao i u fotografisanju, tako i u izboru i prikazu fotografija na stranicama pred nama, trudio sam se da na neki vedriji i lepši način istaknem one izuzetnije momente iz relativno dosadne svakodnevnice i obogatim ih fotografijom koja bi mogla gledaoca da bar nakratko odvuče na neku drugu, lepšu stranu.
Ne znam da li sam i koliko uspeo u tome, ali znam ko će znati... svako ko se zadrži na ovim mojim stranicama.

Svakom posetiocu želim da uživa na stranicama ovog Bloga bar upola koliko sam ja uživao u ideji da neke svoje lepe momente podelim sa drugima.

Претражи овај блог

Пратиоци

недеља, 10. октобар 2010.

Moj pogled na stvari

Posle dosta godina izražavanja vlastitog mišljenja na raznim internet diskusionim forumima i u diskusionim grupama, pomalo zamoren životom, odlučio sam se i ja da otvorim svoj blog. Ima li to previše smisla, teško je reći, ali ako se Blog sagleda kao svojevrstan dnevnik razmišljanja, možda onda i opravdano treba da zauzme svoje mesto u mom spisku životnih obaveza.
Nekada sam bio mornar, plovio sam morem i tada sam vodio dnevnik. Brodski dnevnik ili beležnicu, kako na kom brodu. To je bilo pravilo službe, ali nikada ga nisam vodio zato što sam to želeo. Zapravo, nikada to nisam ni želeo...do sada.
Sada sam, kao što rekoh, malo umoran od diskusija na raznim forumima, pa bih se posvetio nečem malo ličnijem. Ipak, teško je iz mog dosta bogatog života izbistriti nešto posebno, nešto dovoljno vredno da istakne ono lično a da pritom nikoga ne pogodi.
Usred razmišljanja, nekako se najpre nametnula Fotografija kao najmlađe interesovanje od mojih životnih interesovanja uopšte.
Dakle, ko bude mogao i želeo da čita, ovde će najpre pronaći moja razmišljanja o fotografiji, moja iskustva i - moje radove. Uglavnom je to moguće naći i na više mesta na internetu ali ovde je sve to nekako sumirano, pa će možda čak nekome i koristiti...ko zna?

1 коментар:

  1. Aaaaa, pa zelim ti iskrenu dobrodoslicu u blogo-photo-sferu, mesto gde ces vremenom shvatiti kako se ovo jako malo razlikuje od onog tvog mornarskog dnevnika, i kako je to jako lepa licna stvar.

    ОдговориИзбриши