Nešto kao reč dobrodošlice...



Kao i u fotografisanju, tako i u izboru i prikazu fotografija na stranicama pred nama, trudio sam se da na neki vedriji i lepši način istaknem one izuzetnije momente iz relativno dosadne svakodnevnice i obogatim ih fotografijom koja bi mogla gledaoca da bar nakratko odvuče na neku drugu, lepšu stranu.
Ne znam da li sam i koliko uspeo u tome, ali znam ko će znati... svako ko se zadrži na ovim mojim stranicama.

Svakom posetiocu želim da uživa na stranicama ovog Bloga bar upola koliko sam ja uživao u ideji da neke svoje lepe momente podelim sa drugima.

Претражи овај блог

Пратиоци

понедељак, 31. јануар 2011.

Fokus na događaju - Prvo predstavljanje novog Relija Tour around Serbia 11

Dođe i dan da po prvi put zvanično novi, Treći internacionalni mototuristički Reli Tour around Serbia 11 ugleda i javno svetlost dana. Lokacija stara, splav restoran Hrabro srce, vlasništvo jednog od glavnih inspiratora Relija, čoveka koji je sa svojim drugovima i porodicom obišao svet na kruzerima. I ranije se svet obilazio motorom, ali ovom vrstom, po prvi put. Nešto kasnije, nastala je i ideja o obilasku Srbije motorima u velikom stilu, a vrlo malo potom, nastao je i taj Reli.
Prvi put, sa već dva dobra Relija iza sebe, odlučili smo se da organizujemo i zvaničnu javnu prezentaciju i izvan internet stranica.


Uz sam Reli 11, predstavljen je i jedan od najsnažnijih brendova AMS/BJB, Redarska služba, a kao predstavnik Saobraćajne policije MUP RS, G-din Milan Petrov objasnio je uopšteno značaj bezbednosti saobraćaja sa aspekta najpozvanijeg u ovoj stvari, obzirom da vodi na terenu upravo jedinicu koja uglavnom motociklima omogućava brojne uspešne manifestacije, ali i druge pratnje.












Predstavljanje Redarske službe:









Konačno, prijatelji Relija su skromno uzeli mikrofone u ruke, i u kratkim notama objasnili da jedva čekaju da pomognu Reli, a da ih priča pred mikrofonom mnogo manje interesuje. I to je vredelo čuti...



I jedan BJB Vitez, ponosan...



Ukratko prikazana ovogodišnja ruta, a dalje ćemo na adekvatnim stranicama.


Više o ovome na bjbikers.com

Нема коментара:

Постави коментар