Nešto kao reč dobrodošlice...



Kao i u fotografisanju, tako i u izboru i prikazu fotografija na stranicama pred nama, trudio sam se da na neki vedriji i lepši način istaknem one izuzetnije momente iz relativno dosadne svakodnevnice i obogatim ih fotografijom koja bi mogla gledaoca da bar nakratko odvuče na neku drugu, lepšu stranu.
Ne znam da li sam i koliko uspeo u tome, ali znam ko će znati... svako ko se zadrži na ovim mojim stranicama.

Svakom posetiocu želim da uživa na stranicama ovog Bloga bar upola koliko sam ja uživao u ideji da neke svoje lepe momente podelim sa drugima.

Претражи овај блог

Пратиоци

понедељак, 24. јануар 2011.

Fokus na događaju - Akcija Deda mraz na motoru 2010/11., Dom Kulina

Asocijacija motociklista Srbije završila je tradicionalnu novogodišnju akciju Deda-mraz na motoru posetom |Domu u Kulini. Ovaj dom smešten na obroncima Malog Jastrepca još jedno je mesto gde se naši motociklisti osećaju kao i u Sremčici. Uporni već godinama u pokušajima da malo pomognu i olakšaju život štićenicima, susretali smo se raznim preprekama ali nikad nismo odustali. Ove januarske subote sneg je odlučio da nam postavi još jednu prepreku ali opet - ništa. Krenuli smo u malenom konvoju od dva automobila , jednog džipa i ovećeg kombija prepunog pomoći za Dom.


Jutro hladno, rezi vazduh, sunca ni za lek...sedimo ispred naplatne rampe u Bubanj-potoku i polako se okupljamo. Pozdravljamo se, prebrojavamo, razmenjujemo dokumentaciju i krećemo. Kilometarski deluje da nije daleko, ali...vremenske prilike i struktura puta nisu prijatelji našeg putovanja. Idemo polako...





Malo slikanja ispred samog ulaza u kompleks Doma i zatim doček u Domu. Neradni dan, prijateljska i radna atmosfera, ne može zgodnije.

Onda Toma uteruje poveliki kombi, mi navijamo, gledamo kako proklizava ali ga ipak uteruje ispred same zgrade. Počinjemo sa istovarom. Ima tu koječega, i ćebadi i jastuka, i garderobe i kućne hemije, i četkica i paste za zube i pelena...klizava podloga, pažljivo se pretovaruje.










Još koja zajednička slika i...odosmo. Dug je put a u povratku moramo na ručak još da stanemo. Konačno, očekuje se i vejavica, a ispstavilo se da se uopšte ne očekuje uzalud.










Više o ovome na bjbikers.com

Нема коментара:

Постави коментар