Nešto kao reč dobrodošlice...Kao i u fotografisanju, tako i u izboru i prikazu fotografija na stranicama pred nama, trudio sam se da na neki vedriji i lepši način istaknem one izuzetnije momente iz relativno dosadne svakodnevnice i obogatim ih fotografijom koja bi mogla gledaoca da bar nakratko odvuče na neku drugu, lepšu stranu.
Ne znam da li sam i koliko uspeo u tome, ali znam ko će znati... svako ko se zadrži na ovim mojim stranicama.

Svakom posetiocu želim da uživa na stranicama ovog Bloga bar upola koliko sam ja uživao u ideji da neke svoje lepe momente podelim sa drugima.

Претражи овај блог

Читаоци

среда, 30. новембар 2011.

Foto album - Boka, početak jedne nepoznate priče

Bojana studira ekonomiju...a usput studira i svet oko sebe. Ekonomiju studira jer bi se time bavila, a svet oko sebe studira zato što...ah, verovatno zato što joj je zanimljiv. Da, svet oko nas je generalno zanimljiv, zavisno iz kog se ugla posmatra, ali ako hoćeš da nešto u tom svetu promeniš, moraš da ga prethodno dobro prostudiraš.
Boka bi da nešto promeni oko sebe.


Kako Boku vidi aparat, nešto je što treba podeliti sa svima. Nekome će se dopasti, neko će možda sebe zamisliti ispred aparata baš zahvaljujući Bojaninim slikama, a neko će možda samo obogatiti sebe za jedno fotografsko upoznavanje jednog studenta ekonomije...i sveta oko sebe.Нема коментара:

Постави коментар