Nešto kao reč dobrodošlice...Kao i u fotografisanju, tako i u izboru i prikazu fotografija na stranicama pred nama, trudio sam se da na neki vedriji i lepši način istaknem one izuzetnije momente iz relativno dosadne svakodnevnice i obogatim ih fotografijom koja bi mogla gledaoca da bar nakratko odvuče na neku drugu, lepšu stranu.
Ne znam da li sam i koliko uspeo u tome, ali znam ko će znati... svako ko se zadrži na ovim mojim stranicama.

Svakom posetiocu želim da uživa na stranicama ovog Bloga bar upola koliko sam ja uživao u ideji da neke svoje lepe momente podelim sa drugima.

Претражи овај блог

Читаоци

Prati Blog preko elektronske pošte

уторак, 08. новембар 2011.

Foto album - Tomicina velika želja

Tomica završava svoju prvu školu i priprema se za narednu...ali ne gubi vreme kada su želje u pitanju. Iako još ne zna baš sve detalje, vrlo je svestan da želi da jednog dana bude model. Kuda će ga život povesti, kao i uvek je neizvesna stvar, ali sasvim je sigurno da će ta njegova želja biti jedna od prvih vodilja.


Ima duha i određene harizme u sebi, i to bi možda moglo da bude ono što je dovoljno da neko u tim godinama čvrsto ostane uz svoje želje, uporan da ih i ostvari. Ukoliko bude tako, verovatno će pronaći svoj put ka ovom poslu i oprobati se jednom i kao pravi model. Za sada, Tomica vidno uživa u poziranju pred objektivom, počinjući da sanja svoj prvi životni san.
Нема коментара:

Постави коментар