Nešto kao reč dobrodošlice...



Kao i u fotografisanju, tako i u izboru i prikazu fotografija na stranicama pred nama, trudio sam se da na neki vedriji i lepši način istaknem one izuzetnije momente iz relativno dosadne svakodnevnice i obogatim ih fotografijom koja bi mogla gledaoca da bar nakratko odvuče na neku drugu, lepšu stranu.
Ne znam da li sam i koliko uspeo u tome, ali znam ko će znati... svako ko se zadrži na ovim mojim stranicama.

Svakom posetiocu želim da uživa na stranicama ovog Bloga bar upola koliko sam ja uživao u ideji da neke svoje lepe momente podelim sa drugima.

Претражи овај блог

Пратиоци

недеља, 20. новембар 2011.

Foto album - Kaća kao Gospođa ministarka

Maskenbal?
Super!

Samo...ne znam šta ću za masku...ko to tačno želim da budem te večeri...jao...

Najčešće ovako počinju komentari kada se čuje za reč maskenbal. Nekako je uobičajeno da ne znamo šta bismo da budemo, jer treba biti neko drugi, možda čak i da nas niko ne prepozna u potpunosti, a opet biti svoj. Maska bi trebalo da pokaže neku našu skrivenu želju, neku malu, intimnu tajnu, i znači da masku treba da odaberemo tako da bude najpribližnija onome što u sebi osećamo da bismo mogli biti...nekad.

Kaća je od samog početka znala, tragala je dugo za svim detaljima, ali je tačno znala šta joj leži.
Gospođa ministarka?
O, da. Prava stvar, nebitno je da li bi bila neka važna, ili bar privremeno važna osoba, ne. Bitno je da istakne ono drugo što bi želela - gracioznost, manire i lepotu obučenu u nekadašnju garderobu, a opet adaptiranu nekom savremenijem dobu. Taman dovoljno da svi mogu da znaju da je Kaća u pitanju, ona tajna Kaća :)


Kaća nam je otkrila da zna šta joj leži, da zna kakva u sebi potajno želi da bude, a zajedno smo otkrili koliko to može da bude uspešno kada se pogleda kroz objektiv.















Нема коментара:

Постави коментар