Nešto kao reč dobrodošlice...Kao i u fotografisanju, tako i u izboru i prikazu fotografija na stranicama pred nama, trudio sam se da na neki vedriji i lepši način istaknem one izuzetnije momente iz relativno dosadne svakodnevnice i obogatim ih fotografijom koja bi mogla gledaoca da bar nakratko odvuče na neku drugu, lepšu stranu.
Ne znam da li sam i koliko uspeo u tome, ali znam ko će znati... svako ko se zadrži na ovim mojim stranicama.

Svakom posetiocu želim da uživa na stranicama ovog Bloga bar upola koliko sam ja uživao u ideji da neke svoje lepe momente podelim sa drugima.

Претражи овај блог

Читаоци

Prati Blog preko elektronske pošte

субота, 26. новембар 2011.

Foto album - Čupavci iz kutije, lica iza maske

Ma, ne, neću se maskirati, nisam raspoložena....hmmm, da probam samo ovo...pa, nije loše...a ček' da vidim sa ovim...? Odlično, nije maska baš, baš, ali uklopiće se za maskenbal. Eto, a nisam planirala...

Druga priča ide drugačije, i u njoj glavni junak kaže: Smislila sam, biću JinJang. Kako ne znate ko je to? Ma ono sa dve međusobno zavisne a potpuno suprotne polovine...da, to, tako nešto. Šta kako ću da to izvedem?
Pa polako, videćete kasnije  :)


Tako to ide, ko želi, naći će načina, ko, pak, ne želi...e taj će svakako naći neki izgovor, opravdanje, ma razlog neki, nebitno. Ima onih koji će uvek da se snađu i da uživaju u svemu, pa i pod maskom. Nama sad samo ostaje da uživamo i mi u njihovim maskama. Gaga i Marina u posebnoj pričici o maskama.
Нема коментара:

Постави коментар