Nešto kao reč dobrodošlice...Kao i u fotografisanju, tako i u izboru i prikazu fotografija na stranicama pred nama, trudio sam se da na neki vedriji i lepši način istaknem one izuzetnije momente iz relativno dosadne svakodnevnice i obogatim ih fotografijom koja bi mogla gledaoca da bar nakratko odvuče na neku drugu, lepšu stranu.
Ne znam da li sam i koliko uspeo u tome, ali znam ko će znati... svako ko se zadrži na ovim mojim stranicama.

Svakom posetiocu želim da uživa na stranicama ovog Bloga bar upola koliko sam ja uživao u ideji da neke svoje lepe momente podelim sa drugima.

Претражи овај блог

Читаоци

Prati Blog preko elektronske pošte

субота, 12. новембар 2011.

Foto album - Maja u kadru

Maja još uvek nije otkrila da li bi volela da češće stane pred bliceve i objektive, ali za sada joj to snalaženje sasvim dobro ide. Neko se prepadne, neko se ukoči, naprosto, nisu svi u stanju da se pred aparatom opuste dovoljno da dozvole da svetlo i sočivo objektiva izvuku iz njih ono najbolje. Neki su prirodno nadareni, neki vežbaju, ali za bilo kakav uspeh fotografisanja, neophodno je želeti stati u fokus svih tih bliceva i objektiva. I, kada želja postoji, rezultat retko izostane...


Maja je stara 23 godine u trenutku fotografisanja, i voli mnogo toga, a da li će zavoleti i fotografisanje, vreme će ubrzo pokazati. Koliko je ova foto seansa doprinela tome da ga zavoli ili ne, najverovatnije će znati samo Maja, a nama ostaje samo da pogledamo šta se sve dešavalo tokom nje.
Нема коментара:

Постави коментар