Nešto kao reč dobrodošlice...Kao i u fotografisanju, tako i u izboru i prikazu fotografija na stranicama pred nama, trudio sam se da na neki vedriji i lepši način istaknem one izuzetnije momente iz relativno dosadne svakodnevnice i obogatim ih fotografijom koja bi mogla gledaoca da bar nakratko odvuče na neku drugu, lepšu stranu.
Ne znam da li sam i koliko uspeo u tome, ali znam ko će znati... svako ko se zadrži na ovim mojim stranicama.

Svakom posetiocu želim da uživa na stranicama ovog Bloga bar upola koliko sam ja uživao u ideji da neke svoje lepe momente podelim sa drugima.

Претражи овај блог

Читаоци

Prati Blog preko elektronske pošte

субота, 05. новембар 2011.

Foto album - Gaga prvi put pod studijskim blicem

Gaga je po prvi put u studiju, ne deluje uplašeno, ali ima malo nervoze. Asistentkinja je blago uvodi u priču dok  priprema platna i pali rasvetu, i deluje kao da je blaga nervoza još ublaženija. OK, sada idemo da odradimo probne fotke, podesimo parametre i više nema nazad. Gaga nije sigurna da li je spremna, ali već kod trećeg ili četvrtog sevanja bliceva, ona je svoja, gospodari nevelikim studijom kao svojom sobom. Evo kako to izgleda kad se sve završi:


Gaga ima 24 godine, zaposlena je i veoma društvena. Voli sve vrste sportova sa loptom, ali najaktivnija je u odbojci. Na svom prvom fotografisanju napravila je veliko prijatno iznenađenje i za sebe i za ekipu u studiju.
Нема коментара:

Постави коментар