Nešto kao reč dobrodošlice...Kao i u fotografisanju, tako i u izboru i prikazu fotografija na stranicama pred nama, trudio sam se da na neki vedriji i lepši način istaknem one izuzetnije momente iz relativno dosadne svakodnevnice i obogatim ih fotografijom koja bi mogla gledaoca da bar nakratko odvuče na neku drugu, lepšu stranu.
Ne znam da li sam i koliko uspeo u tome, ali znam ko će znati... svako ko se zadrži na ovim mojim stranicama.

Svakom posetiocu želim da uživa na stranicama ovog Bloga bar upola koliko sam ja uživao u ideji da neke svoje lepe momente podelim sa drugima.

Претражи овај блог

Читаоци

Prati Blog preko elektronske pošte

петак, 12. децембар 2014.

Objektivom po Srbiji - Vrdnik, malo o Banji, malo o Kuli, malo o Fruškoj gori...

I tačno je tako - reč, dve o Banji, pokoje slovo o Kuli, malo i o Frržuškoj gori, o prelepom hotelu, starom manastiru, i...eto, zaokružismo priču o Vrdniku.
Što da ne, zanimljivo mesto, puno sadržaja, jedan lep vidikovac sa koga se vidi i mesto ali i okolina, a put do njega vodi pored bazenskog kompleksa i predivnog hotelskog zdanja savremene arhitekture.
Poznat kao Banja, u sezoni je uvek puno ljudi, a u zimu, kada je primetno manje gostiju, moguće je u miru sagledati u potpunosti ovo predivno vojvođansko mesto.
Evo kako sam ga ja sagledao.


Bonsai vrt je takođe jedan od detalja koji će dodatno okititi kompletnu sliku o Vrdniku, ali ukrasi na toj slici sasvim sigurno se vide i u graskom parku, omanjoj pijaci, ali naročito u brojnim maštovito dekorisanim i ofarbanim kućama pretvorenim uglavnom u pansione. Preko Fruške gore u Novi Sad, na drugu stranu ka Rumi ili Beogradu, i nigde nije daleko. Samo, čovek se teško odluči da krene uopšte dok potpuno ne prokrstari ovom netipičnom vojvođanskom varošicom. :)Нема коментара:

Постави коментар