Nešto kao reč dobrodošlice...Kao i u fotografisanju, tako i u izboru i prikazu fotografija na stranicama pred nama, trudio sam se da na neki vedriji i lepši način istaknem one izuzetnije momente iz relativno dosadne svakodnevnice i obogatim ih fotografijom koja bi mogla gledaoca da bar nakratko odvuče na neku drugu, lepšu stranu.
Ne znam da li sam i koliko uspeo u tome, ali znam ko će znati... svako ko se zadrži na ovim mojim stranicama.

Svakom posetiocu želim da uživa na stranicama ovog Bloga bar upola koliko sam ja uživao u ideji da neke svoje lepe momente podelim sa drugima.

Претражи овај блог

Читаоци

недеља, 28. децембар 2014.

Foto album - Srbobranska čestitka

Razmišljajući o tome kakav bi članak bio najpogodniji za završetak jedne ovakve godine, nisam se mogao odlučiti iz jedne solidne arhive fotografija kojom raspolažem, a koja je datirana pre ravno godinu dana...Da li uzeti neki motiv iz Srbije, da li van nje, da li prikazati neki od događaja za nama u nekom drugom svetlu, da li neke portrete?
Dileme bez prave odluke na kraju.
Konačno zavirih u arhivu iz prethodne godine i nađoh nešto što mi je na prvu pomisao izgledalo kao pogodak.
Reč je o jednoj benzinskoj pumpi, negde kod Srbobrana, u Vojvodini.
A zašto mi se učinilo da je to jedna prelepa, ali i nesvakidašnja baš novogodišnja čestitka, procenite sami. Nema ničeg novogodišnjeg, nema nišeg teatralnog, nema ničeg monumentalnog, ali zato osmeh ostavlja za sobom kao neizbrisiv trag.Stoga, srećna svima Nova godina uz ovih par sličica...za osmeh koji bi nas trebao pratiti bar većinu naredne godine. :)Нема коментара:

Постави коментар