Nešto kao reč dobrodošlice...Kao i u fotografisanju, tako i u izboru i prikazu fotografija na stranicama pred nama, trudio sam se da na neki vedriji i lepši način istaknem one izuzetnije momente iz relativno dosadne svakodnevnice i obogatim ih fotografijom koja bi mogla gledaoca da bar nakratko odvuče na neku drugu, lepšu stranu.
Ne znam da li sam i koliko uspeo u tome, ali znam ko će znati... svako ko se zadrži na ovim mojim stranicama.

Svakom posetiocu želim da uživa na stranicama ovog Bloga bar upola koliko sam ja uživao u ideji da neke svoje lepe momente podelim sa drugima.

Претражи овај блог

Читаоци

среда, 07. март 2012.

Objektivom po Srbiji - Ski staza Kraljevica u Zaječaru

Doneti svojim sugrađanima sneg i nije preterano teško, posebno za klimatsko područje na kome živimo, ali doneti sugrađanima sneg cele skijaške sezone, e....to je već nešto drugo.
Naravno, uvek ostaje pitanje - A šta će im sneg?
Na to pitanje odgovor može biti veoma jednostavan, iako je iza njega daleko složenija priča. Sneg treba onima koji imaju svoju ski-stazu u svom gradu!
Zaječarci je definitivno imaju, pravu malu stazu za skijanje, sa žičarom, sa topovima za veštački sneg, sa reflektorom za večernje i noćno skijanje...


Staza je nevelika i nalazi se na padini park-šume Kraljevica, mestu gde je nekada davno jedan ovdašnji politički režim najsurovije izvršio obračun sa neistomišljenicima posle nemira poznatih pod nazivom Timočka Buna. Danas je ovo prelep park usred čije se mirnoće smestio najčuveniji zaječarski fakultet, i na čijim obroncima je smeštena omanja ski-staza. Zaječarci imaju u čemu da uživaju, bar kada je u pitanju skijanje. Ne, nije na nivou Kopaonika ili Stare Planine, ali je bliže, jeftinije i u okviru dnevnog provoda. Da ne spominjemo zadovoljstvo večernjeg skijanja do 22.00 časa. O, da...kako kažu u jednoj reklami - A tek cena?! Čitavih stotinu dinara treba odvojiti za ovo celodnevno zadovoljstvo. Neverovatno...A kad snežna sezona prođe, sve se lagano seli na sportske terene koji se lagano bude iz zimskog sna...


Нема коментара:

Постави коментар