Nešto kao reč dobrodošlice...Kao i u fotografisanju, tako i u izboru i prikazu fotografija na stranicama pred nama, trudio sam se da na neki vedriji i lepši način istaknem one izuzetnije momente iz relativno dosadne svakodnevnice i obogatim ih fotografijom koja bi mogla gledaoca da bar nakratko odvuče na neku drugu, lepšu stranu.
Ne znam da li sam i koliko uspeo u tome, ali znam ko će znati... svako ko se zadrži na ovim mojim stranicama.

Svakom posetiocu želim da uživa na stranicama ovog Bloga bar upola koliko sam ja uživao u ideji da neke svoje lepe momente podelim sa drugima.

Претражи овај блог

Читаоци

Prati Blog preko elektronske pošte

субота, 16. јул 2011.

Foto album - Sezona sečenja drva...

Pronaći, odrediti sa šumarom koja stabla, poseći, umetriti, dovesti, istovariti, istesterisati...eh, još samo da se - nalože.
Samo...ima tu još jedna radnja, treba oblice saseći na komade koji mogu da upadnu u smederevac. Da, u onaj čuveni i neprevaziđeni smederevac... Ipak, iako je teško, i ovaj posao može da završi sa zadovoljstvom i kroz smeh, šalu i puno srce za svaku prolivenu kap znoja. Kao i kod svega, najvažnije je kako čovek doživi taj posao. I tako, kroz jedan skroz pozitivan doživljaj, neka drva su sasećena i posložena da sačekaju zimu...i tu negde su nastale i ove fotke.


Нема коментара:

Постави коментар