Nešto kao reč dobrodošlice...Kao i u fotografisanju, tako i u izboru i prikazu fotografija na stranicama pred nama, trudio sam se da na neki vedriji i lepši način istaknem one izuzetnije momente iz relativno dosadne svakodnevnice i obogatim ih fotografijom koja bi mogla gledaoca da bar nakratko odvuče na neku drugu, lepšu stranu.
Ne znam da li sam i koliko uspeo u tome, ali znam ko će znati... svako ko se zadrži na ovim mojim stranicama.

Svakom posetiocu želim da uživa na stranicama ovog Bloga bar upola koliko sam ja uživao u ideji da neke svoje lepe momente podelim sa drugima.

Претражи овај блог

Читаоци

понедељак, 18. јул 2011.

Fokus na događaju - Borba za opstanak na zelenom terenu

Rivali koji su podelili pravi fudbalski teren te preterano vruće subote, uglavnom su rođeni 1996., a poneki i godinu ranije ili kasnije. Njima sad već tako daleke godine...nama ostalima? Možda i ne tako daleke, ali svakako je se dobro sećamo da možemo da ostanemo u čudu kako su za tako malo godina ovi dečaci stasali u momke, fudbalere, ličnosti sa sve svojim 'Moje!', 'Želim!', 'Neću!' i tako redom.

Momci iz međusobno jako malo udaljenih klubova odigrali su na terenu FK Žarkova utakmicu koju je FK Lokomotiva videla kao ključnu za neispadanje iz lige, ali u ovom duelu uz sve zaista pažnje vredne napore lokomotivdžija u plavim dresovima, bodove su na svom terenu zadržali momci iz Žarkova.


Borba je bila odlična, s vremena na vreme su viđani i potezi dostojni i poneke lige iznad, a predstava za upornu publiku koja se pokrivala svime i svaćime da se zaštiti od nemilosrdnog sunca, bila je sasvim, sasvim zadovoljavajuća.


 
Ne, nema gola, ali idemo ponovo!Žar kapitena kao motivacija, pokazaće se kasnije, ipak nedovoljna.


Size doesn't matter, reče jedan od primetnijih na terenu i dodade precizan pas za akciju koja je kasnije dovela do ispadanja protivnika iz meča, ali i iz lige.

Нема коментара:

Постави коментар