Nešto kao reč dobrodošlice...Kao i u fotografisanju, tako i u izboru i prikazu fotografija na stranicama pred nama, trudio sam se da na neki vedriji i lepši način istaknem one izuzetnije momente iz relativno dosadne svakodnevnice i obogatim ih fotografijom koja bi mogla gledaoca da bar nakratko odvuče na neku drugu, lepšu stranu.
Ne znam da li sam i koliko uspeo u tome, ali znam ko će znati... svako ko se zadrži na ovim mojim stranicama.

Svakom posetiocu želim da uživa na stranicama ovog Bloga bar upola koliko sam ja uživao u ideji da neke svoje lepe momente podelim sa drugima.

Претражи овај блог

Читаоци

Prati Blog preko elektronske pošte

субота, 23. јул 2011.

Foto album - Mikrosvet oko nas, svet koji puzi. zuji, leti...

Za pravu makro fotografiju, svakako treba poći dalje internetom, i moj blog treba da bude samo neka manja, usputna stanica na tom putu. Blagi predah pred onim što rade pravi majstori, pred onim što zaista oduzima dah.

Ipak, ja volim i taj svet oko nas koji zuji, leti, puzi ili samo tiho plete mreže, zašto da ne? Taj svet kada se pogleda kroz tražilo mog aparata izgleda otprilike kao na slikama ispod, nesavršen, a opet savršen, dosadan a opet zanimljiv, tih i neprimetan, a opet dinamičan i ponekad bučan...uglavnom, tu je svakodnevno, pa ga je i moj objketiv ponekad uspeo zateći i ovekovečiti.Нема коментара:

Постави коментар