Nešto kao reč dobrodošlice...Kao i u fotografisanju, tako i u izboru i prikazu fotografija na stranicama pred nama, trudio sam se da na neki vedriji i lepši način istaknem one izuzetnije momente iz relativno dosadne svakodnevnice i obogatim ih fotografijom koja bi mogla gledaoca da bar nakratko odvuče na neku drugu, lepšu stranu.
Ne znam da li sam i koliko uspeo u tome, ali znam ko će znati... svako ko se zadrži na ovim mojim stranicama.

Svakom posetiocu želim da uživa na stranicama ovog Bloga bar upola koliko sam ja uživao u ideji da neke svoje lepe momente podelim sa drugima.

Претражи овај блог

Читаоци

четвртак, 31. мај 2018.

Foto album - Predlog za osveženje po vrućinama, otvoreni bazen u Inđiji

Mislim da sam već dosta toga na ovim stranicama objavio o Inđiji.
Trebalo bi da je tako.
Ako nekoga nije privukla u celini, svakako je bilo i pojedinačnih prikaza.
Možda je Outlet Fashion Park ono što je nekoga odvelo do tamo.
Moguće.
Istina, vremenom se pokazalo da osim u one dane kada se nekakav koncert odvija na tom prostoru, ljudi teško mogu naći neku potrošačku zanimljivost koju nemaju već u nekom od brojnih šoping molova bliže sebi.
Pa opet, i dalje ima razloga za svratiti bar na jedno popodne, ako ništa drugo, a ono da se pogleda zanimljiv zoo park u Inđiji.
Cene ulaznice nema, prilog je dobrovoljan.
Nije pravi zoo vrt ali simpatičan je.
Koga je bilo šta od svega toga odvelo u Inđiju, mislim da taj odlazak pamti po lepom.
Ovog puta bih predstavio još jedan razlog za svraćanje u Inđiju, a to je razlog koji se odnosi na osveženje na vrućinama koje nam lagano već prete.
Bazen.


Ništa što nije već viđeno, ne.
Naprotiv, itekako je viđeno ali ako bazenu dodamo sve ono što Inđija inače nudi, mislim da stvari polako dobijaju oblik jednog jako lepog jednodnevnog izleta.
Nekom će se svideti, neko zna i za bolje, svakome po ukusu nikako ne može biti, ali meni lično se dopada ideja brčkanja ovde ponekad, pa sam odlučio da je podelim sa čitaocima.
Нема коментара:

Постави коментар