Nešto kao reč dobrodošlice...Kao i u fotografisanju, tako i u izboru i prikazu fotografija na stranicama pred nama, trudio sam se da na neki vedriji i lepši način istaknem one izuzetnije momente iz relativno dosadne svakodnevnice i obogatim ih fotografijom koja bi mogla gledaoca da bar nakratko odvuče na neku drugu, lepšu stranu.
Ne znam da li sam i koliko uspeo u tome, ali znam ko će znati... svako ko se zadrži na ovim mojim stranicama.

Svakom posetiocu želim da uživa na stranicama ovog Bloga bar upola koliko sam ja uživao u ideji da neke svoje lepe momente podelim sa drugima.

Претражи овај блог

Читаоци

недеља, 17. фебруар 2013.

Objektivom po Srbiji - Inđija, Fashion park, outlet centar za sada jedini u Srbiji

Kažu da je urađeno svega pola planiranog i da je, sasvim logično, ta polovina i puštena u rad. Gde?
Pa, u industrijskoj zoni u Inđiji.
A šta to tačno?
E, to je za priču...doduše, ne samo za priču, to je i za sliku, a zapravo to je - za videti.


Prelep kompleks, široka šetačka ulica u kojoj su adresirani samo modni objekti u kojima se prodaju artikli koji više nisu u špicu modnih trendova. Popusti i sniženja su relativna stvar, naravno, i svako ih drugačije doživljava za sebe, ali će se nalepnice i etikete sa popustima definitivno sresti na svakom koraku i na gotovo svakom artiklu.
U toj bujici ljudi koji šeatju sa kesama u rukama, neko će možda i teže pronaći za sebe nešto, ali mu uvek ostaje ugođaj boravka u jednom ovakvom kompleksu. Onaj osećaj kao da si u inostranstvu...a taj osećaj - vredi.
Нема коментара:

Постави коментар