Nešto kao reč dobrodošlice...Kao i u fotografisanju, tako i u izboru i prikazu fotografija na stranicama pred nama, trudio sam se da na neki vedriji i lepši način istaknem one izuzetnije momente iz relativno dosadne svakodnevnice i obogatim ih fotografijom koja bi mogla gledaoca da bar nakratko odvuče na neku drugu, lepšu stranu.
Ne znam da li sam i koliko uspeo u tome, ali znam ko će znati... svako ko se zadrži na ovim mojim stranicama.

Svakom posetiocu želim da uživa na stranicama ovog Bloga bar upola koliko sam ja uživao u ideji da neke svoje lepe momente podelim sa drugima.

Претражи овај блог

Читаоци

субота, 11. јул 2015.

Foto album - Muzej voštanih figura u Jagodini, jedini domaći muzej ove tematike

Jedini takav u Srbiji.
Apsolutno tačno. Lepo je što je tu, što postoji i što je pre svega dokaz da može i ovakva tematika da pronađe dovoljno intereseovanja kod nas da bi uopšte zaživela.
Muzej je mali, jedan od najmanjih muzeja uopšte, te ne oduzima previše vremena koje mu treba posvetiti ali zato ugođaj teško da može izostati. Naravno, osim za one koji su duboko u sebi već dosta ranije spremni da svakoj voštanoj figuri u njemu nađu manu. Oni se neće dobro provesti i tu dileme nema, neće pomoći ni niska cena ulaznice...
A za one koji se dvoume ili im treba mali podsticaj da donesu odluku, evo nekih fotografija sa lica mesta od ove godine kada je uneta i za sada zadnja figura, a po mom skromnom mišljenju za sada i najverodostojnija. Proleće 2015. u Muzeju voštanih figura u Jagodini.


Izvana neizmenjen, ali pomalo obogaćen nekim novim eksponatima, muzej me ponovo dočekao u svom starom stilu i uspeo da mi navuče osmeh na lice uz jak osećaj zadovoljstva ovim dolaskom.Нема коментара:

Постави коментар