Nešto kao reč dobrodošlice...Kao i u fotografisanju, tako i u izboru i prikazu fotografija na stranicama pred nama, trudio sam se da na neki vedriji i lepši način istaknem one izuzetnije momente iz relativno dosadne svakodnevnice i obogatim ih fotografijom koja bi mogla gledaoca da bar nakratko odvuče na neku drugu, lepšu stranu.
Ne znam da li sam i koliko uspeo u tome, ali znam ko će znati... svako ko se zadrži na ovim mojim stranicama.

Svakom posetiocu želim da uživa na stranicama ovog Bloga bar upola koliko sam ja uživao u ideji da neke svoje lepe momente podelim sa drugima.

Претражи овај блог

Читаоци

Prati Blog preko elektronske pošte

субота, 31. јануар 2015.

Foto album - Mačka u objektivu

U nekim kulturama je smatrana i svetom životinjom, ali u gotovo svim kulturama je bila kućni ljubimac. Ipak, zajedničko za sve kulture je činjenica da je niko nikad nije uspeo dresirati.
Kažu - nemoguće je.
Lenja, radoznala, svojevoljna, sa svojih devet legendarnih života i poslovičnom sposobnošću da se dočeka na sve četiri noge ma odakle da započne svoj slobodni pad, neke su od osobina koje se kose sa idejom da bude kućni ljubimac.
Pa, ipak...


I eto, iako autor ovih stranica i fotografija apsolutno nije ljubitelj mačaka, sa svojom tajnom uspešnom i neobjašnjivom strategijom podvlačenja pod kožu svima, neke od mačaka su uspele da zauzmu svoje mesto i u mojim foto-albumima.
Ko ih voli, neka uživa...reče jedan koji ih ne voli, a ipak ih uslika :)

Cica:
I mačak...
...pomalo tužan, definitivno neraspoložen sa fotografisanje za razliku od prethodne pozerke, ali...mačke su mačke, neće to nikakav foto aparat promeniti :)I neke druge mačke koje su pronalazile momente da se zavuku u fokus...


2 коментара: