Nešto kao reč dobrodošlice...Kao i u fotografisanju, tako i u izboru i prikazu fotografija na stranicama pred nama, trudio sam se da na neki vedriji i lepši način istaknem one izuzetnije momente iz relativno dosadne svakodnevnice i obogatim ih fotografijom koja bi mogla gledaoca da bar nakratko odvuče na neku drugu, lepšu stranu.
Ne znam da li sam i koliko uspeo u tome, ali znam ko će znati... svako ko se zadrži na ovim mojim stranicama.

Svakom posetiocu želim da uživa na stranicama ovog Bloga bar upola koliko sam ja uživao u ideji da neke svoje lepe momente podelim sa drugima.

Претражи овај блог

Пратиоци

петак, 6. фебруар 2015.

Objektivom po Srbiji - Niš i neke slike koje se samo ovde mogu videti

Treći po veličini u Srbiji.
Domaćin jednog od najstarijih jubileja hrišćanstva.
Istorijska celina u modernom ruhu.

Oh, da, o Nišu se može ovako čitava stranica a da se pritom štošta i zaboravi.
I možda je upravo to i razlog zbog koga bi trebalo ostaviti nabrajanje i tastaturu, i jednostavno podeliti one jedinstvene male i drage slike, one fleševe koje spoznaš ipak samo na ulicama Niša.
Ove slike...


Jedan grad u kome je muzika otkrivena na jedan poseban način, i muzička scena sa svojim jedinstvenim stilom, i neke note izmeštene sa bina Nišvila na obične gradske ulice...muzičari perfektni, mladi, školarci raznih uzrasta.
Ah, taj Niš...


Ovi dečaci su naprosto hit koji oduzima dah već na prvo slušanje. Teško je ignorisati ovaj sjajan rok...


Neki drugačiji vid muzike, pomalo zaboravljen, ali tim lepši i nostalgičniji. Tehnički - savršen.


I - ne. Ovaj dečak uopšte nije neozbiljno seo za bubnjeve da se igra. On je već uspeo da pretvori ozbiljan ritam u igru, i to tako radi da čovek mora jednostavno da zastane i odsluša ga. Sjajno!


Нема коментара:

Постави коментар