Nešto kao reč dobrodošlice...Kao i u fotografisanju, tako i u izboru i prikazu fotografija na stranicama pred nama, trudio sam se da na neki vedriji i lepši način istaknem one izuzetnije momente iz relativno dosadne svakodnevnice i obogatim ih fotografijom koja bi mogla gledaoca da bar nakratko odvuče na neku drugu, lepšu stranu.
Ne znam da li sam i koliko uspeo u tome, ali znam ko će znati... svako ko se zadrži na ovim mojim stranicama.

Svakom posetiocu želim da uživa na stranicama ovog Bloga bar upola koliko sam ja uživao u ideji da neke svoje lepe momente podelim sa drugima.

Претражи овај блог

Читаоци

недеља, 27. април 2014.

Foto album - Narodno pozorište, balet Petar Pan, još jedan dvočasovni beg u čaroliju

Zdanje Narodonog pozorišta u Beogradu samo je po sebi nešto apsolutno posebno, nešto naročito, nešto uzvišeno...Atmosfera koja nas sačeka kada se upustimo u to zdanje je nesvakidašnja, svečana, dostojanstvena i kao da se ne da ničime narušiti.
Naravno, i neće dati ničemu da to promeni, jer to je riznica umetnosti na dohvat ruke, tu na svega par koraka od česte, a neretko i svakodnevne rute mnogih Beograđana od kojih većina nije nikada ni detaljnije pogledala zgradu, a kamoli provirila u nju.

E, oni koji jesu, znaju da ovi drugi imaju za čime žaliti, itekako imaju...

Evo malo enterijera, malo prenesene atmosfere, malo detalja sa scene na kojoj se skače, peva, pleše i - leti!


Balet drugačiji od drugih u dovoljnoj meri da ako smo pogledali baš sve balete na svetu, znamo da i ovaj treba pogledati jer toliko je poseban, da je ovo nešto, kako bi se moglo reći - ovaj je izuzetan.
Po čemu?
Ah, pa po mnogočemu, ali letenje je nekako na prvom mestu.
Pa, poletimo malo kroz otvorena vrata jedne od najlepših zgrada kod nas, sve do Nedođije gde još uvek kuca jedan sat, plovi jedan brod, psuje jedan kapetan i gde jedna Zvončica uporno čeka svog Petra Pana...

Нема коментара:

Постави коментар