Nešto kao reč dobrodošlice...Kao i u fotografisanju, tako i u izboru i prikazu fotografija na stranicama pred nama, trudio sam se da na neki vedriji i lepši način istaknem one izuzetnije momente iz relativno dosadne svakodnevnice i obogatim ih fotografijom koja bi mogla gledaoca da bar nakratko odvuče na neku drugu, lepšu stranu.
Ne znam da li sam i koliko uspeo u tome, ali znam ko će znati... svako ko se zadrži na ovim mojim stranicama.

Svakom posetiocu želim da uživa na stranicama ovog Bloga bar upola koliko sam ja uživao u ideji da neke svoje lepe momente podelim sa drugima.

Претражи овај блог

Пратиоци

недеља, 6. април 2014.

Objektivom van Srbije - Miločer i nadaleko čuvena Kraljičina plaža - prelepo i preskupo, pravo zadovoljstvo sa cenom

Ležaljka, peškir, suncobran i nadzirana od strane spasilaca plaža, može li bolje?
Pa još ako je u pitanju Kraljičina plaža u Miločeru...
Verovatno može bolje negde, ali na crnogorskom primorju - teško da može bolje.
Ipak, kada u tu lepu pričicu uvedemo i detalj od 70 eura za dan za sve navedeno, shvatamo kako možda treba još jednom razmisliti o toj ideji...ili ne?
Neko mora, neko ne mora. Svejedno, to ne menja jedinstvenost i lepotu ovog rajskog dela jadranske obale.


Prelepa priroda, diskretnost uvale i tiha elegancija kojom odiše kompleks kraljevskog letnjikovca delovi su magije kojom se zaboravlja, prebrodi ili prežali surova realnost navedene dnevne karte. Ipak, Kraljičina plaža je mesto koje treba obići čak i bez kupanja ili sunčanja, to je jedan od onih događaja koji nam kompletiraju životno iskustvo i bogate riznicu svega što smo videli i doživeli na jedan sasvim jedinstven način. Iz Miločera niko ne može otići ravnodušan, i teško da se može naći osoba koja bi se zapitala - šta ću ja ovde uopšte.
Ulazak na plažu sa navedenom cenom? Ne, to je sasvim, sasvim obrnuta priča...ali, uživajmo malo u slikama, to ne košta ama-baš-ništa :)
Novi Spa centar niče stilizovan kao apsolutni deo arhitektonske celine kompleksa, jedino što nije tako star...i, nema onaj kraljevski pečat koji tako privilegovano nosi karađorđevski letnjikovac na glavnoj plaži...Нема коментара:

Постави коментар