Nešto kao reč dobrodošlice...



Kao i u fotografisanju, tako i u izboru i prikazu fotografija na stranicama pred nama, trudio sam se da na neki vedriji i lepši način istaknem one izuzetnije momente iz relativno dosadne svakodnevnice i obogatim ih fotografijom koja bi mogla gledaoca da bar nakratko odvuče na neku drugu, lepšu stranu.
Ne znam da li sam i koliko uspeo u tome, ali znam ko će znati... svako ko se zadrži na ovim mojim stranicama.

Svakom posetiocu želim da uživa na stranicama ovog Bloga bar upola koliko sam ja uživao u ideji da neke svoje lepe momente podelim sa drugima.

Претражи овај блог

Пратиоци

среда, 16. април 2014.

Fokus na događaju - Karneval na Vidikovcu, Rakovica u maniru Venecije, na putu za rame-uz-rame sa najvećim karnevalima

Ponovo se dogodio, ovog puta vreme možda i nije poslužilo, ali na iskustvu prethdne godine, sasvim je u redu i što - nije kvarilo.
I zaista bi bila šteta da je ovakav događaj vreme omelo ili umanjilo.
Maske iz Makedonije, Slovenije, Venecije, svih strana Srbije...a možda sam čak nepravedno nekoga i preskočio. Ne, ovo još uvek nije veliki svetski karneval, ali je zato na najboljem putu da to i postane. Nije samo reć o nečemu što je sve bolje, već je i primetan trend profesionalizma u menadžmentu ovakvih događaja, a to je najbolji putokaz ka punom uspehu, karnevalu na potpuno svetskom nivou.
Prostor će, svakako, postati problem jer će ga ubrzo Karneval ovakvim tempom prerasti, i pretpostavljam da neko dovoljno visoko izdignut na prstima dok gleda u budućnost ove manifestacije, o tome i razmišlja.
Sve ostalo je tu, duh volonterstva i ideja da samo volja gradi dobre priče, a novac ih uglavnom kvari, kao da se idealno zalepio na brojne srednjoškolce, ali i njihove mlađe kolege sa opštine Rakovica.
Sve u svemu - sjajno!


Ne doći i odgledati makar deo atmosfere i kostima, greška je popravljiva tek za godinu dana, ali...popravljiva. Stoga, pogledajmo šta kažu slike, kolika je greška i propuštamo li dogodine popravni ispit.

































































Нема коментара:

Постави коментар