Nešto kao reč dobrodošlice...Kao i u fotografisanju, tako i u izboru i prikazu fotografija na stranicama pred nama, trudio sam se da na neki vedriji i lepši način istaknem one izuzetnije momente iz relativno dosadne svakodnevnice i obogatim ih fotografijom koja bi mogla gledaoca da bar nakratko odvuče na neku drugu, lepšu stranu.
Ne znam da li sam i koliko uspeo u tome, ali znam ko će znati... svako ko se zadrži na ovim mojim stranicama.

Svakom posetiocu želim da uživa na stranicama ovog Bloga bar upola koliko sam ja uživao u ideji da neke svoje lepe momente podelim sa drugima.

Претражи овај блог

Пратиоци

уторак, 25. децембар 2012.

Foto album - Izložba insekata, Donji dom, insekti koji se čvršće drže zemlje...

I, finale jedne prelepe izložbe se odvija dosta čvrsto na zemlji, u svakom pogledu. Insekti koji su više pri zemlji i koje sam zbog toga svrstao u nekakav svoj Donji dom...
Da, jasno je da su Englezi imali sasvim druge aktivnosti na umu kada su svoje parlamente nazivali Gornjim i Donjim Domom, ali, eto, ispalo je zgodno i da ove džinovske insekte, pa otud i takav naziv.


Teško je smisliti neke reči koje bi upotpunile slike, a gotovo nemoguće imisliti one koje bi te slike i zamenile. Stoga predlažem da bez mnogo teksta, prošetamo između ovih patuljastih džinova i obogatimo svoju percepciju za jedan nezaboravan mali dokumentarac u slikama :)I, koliko da zaokružimo priču - ulaznica!Нема коментара:

Постави коментар