Nešto kao reč dobrodošlice...Kao i u fotografisanju, tako i u izboru i prikazu fotografija na stranicama pred nama, trudio sam se da na neki vedriji i lepši način istaknem one izuzetnije momente iz relativno dosadne svakodnevnice i obogatim ih fotografijom koja bi mogla gledaoca da bar nakratko odvuče na neku drugu, lepšu stranu.
Ne znam da li sam i koliko uspeo u tome, ali znam ko će znati... svako ko se zadrži na ovim mojim stranicama.

Svakom posetiocu želim da uživa na stranicama ovog Bloga bar upola koliko sam ja uživao u ideji da neke svoje lepe momente podelim sa drugima.

Претражи овај блог

Читаоци

Prati Blog preko elektronske pošte

недеља, 28. август 2011.

Foto album - Emocija koja se ne može sakriti, direktno sa bine Nevernih beba

Dodatak...najmanje što mogu da učinim za one koji nisu mogli da prisustvuju. Dodatak je u vidu onih slika koje su na neki način ukrale deo emocije koja je prosto prelivala sa bine dok su Neverne bebe dokazivale kako visoko mesto na sceni zauzimaju sa punim pravom.


Može li bolje, iskrenije, emotivnije? Ne znam, ali potajno se nadam da može...meni se čini da sam u svom nimalo kratko i veoma bogatom životu zaista retko sretao emociju koju mogu da prepoznam ispod scenske koreografije i profesionalnog izraza lica. Možda grešim, ali sa slika svako to može za sebe da proceni sam, pa neka odluči da li je ovo profesionalna scenska maska navučena na lica ili se naprosto emocija prelila sa bine na publiku, sudarila sa emocijama publike i kao stihija vratila nazad odakle je i potekla, pravo u srca onih koji su uspeli da i pored emocije ostanu profesionalni i posvećeni, a istovremeno potpuno iskreni sa svojom publikom.

Нема коментара:

Постави коментар