Nešto kao reč dobrodošlice...Kao i u fotografisanju, tako i u izboru i prikazu fotografija na stranicama pred nama, trudio sam se da na neki vedriji i lepši način istaknem one izuzetnije momente iz relativno dosadne svakodnevnice i obogatim ih fotografijom koja bi mogla gledaoca da bar nakratko odvuče na neku drugu, lepšu stranu.
Ne znam da li sam i koliko uspeo u tome, ali znam ko će znati... svako ko se zadrži na ovim mojim stranicama.

Svakom posetiocu želim da uživa na stranicama ovog Bloga bar upola koliko sam ja uživao u ideji da neke svoje lepe momente podelim sa drugima.

Претражи овај блог

Читаоци

Prati Blog preko elektronske pošte

среда, 09. март 2016.

Foto album - Osmomartovski poklon, zalazak sunca nad nekim od najlepših plaža...

Poklon...ne znam baš, nazvao sam to tako, ali nekome je možda poklon, nekom sećanje, nekome inspiracija, nekome ideja....
U svakom slučaju, verujem da bi svako bez mnogo muke našao sebi mesto na nekim od ovih fotografija kad sunce zadnjom snagom obasja plažu.
Uz iskrene čestitke svim damama, od srca svima nama želim da nam ove fotografije budu i sećanja i planovi, ali i one male neprimetne iskrice koje bljesnu u sivilu svakodnevice, onda kad ne znamo kad će kraj radnog vremena, a tek posle toga ne znamo šta ćemo dalje.
I tako, u čekanju tog leta...


Pozornica je stara, poznata sa ovih stranica. Rasveta potpuno prirodna, postburovnim oblacima prigušena i perfektno doterana.
Glumaca nema na ovoj pozornici sada.
Bili bi višak...

Нема коментара:

Постави коментар