Nešto kao reč dobrodošlice...Kao i u fotografisanju, tako i u izboru i prikazu fotografija na stranicama pred nama, trudio sam se da na neki vedriji i lepši način istaknem one izuzetnije momente iz relativno dosadne svakodnevnice i obogatim ih fotografijom koja bi mogla gledaoca da bar nakratko odvuče na neku drugu, lepšu stranu.
Ne znam da li sam i koliko uspeo u tome, ali znam ko će znati... svako ko se zadrži na ovim mojim stranicama.

Svakom posetiocu želim da uživa na stranicama ovog Bloga bar upola koliko sam ja uživao u ideji da neke svoje lepe momente podelim sa drugima.

Претражи овај блог

Пратиоци

среда, 24. фебруар 2016.

U šetnji po Beogradu - Noćna promenada, velegrad pod svetlima, lampionima i mesečinom

Beograd po danu zaista ima šta da pokaže i nikad se čovek ne zapita zašto bi ovde došao. Mlad, srednjak ili stariji, u kom god si životnom dobu naći ćeš sebi nešto. Najčešće nađeš razlog da ponovo dođeš.
Noć nekako asocira na to da samo mladi treba da posete Beograd, ali nije tako.
Gradskim centralnim jezgrom uz koketiranje sa Kalemegdanskom tvrđavom, užitak je proći baš svima, od mladih do najstarijih. Ta šetnja očas posla postane nezaboravan doživljaj.


Možemo odabrati bilo koju trasu, krenuti iz bilo koje tačke, a tako i završiti šetnju. Ne može se pogrešiti nikako. Za one koji će me na ovoj stranici slediti u šetnji po Beogradu noću, polazna tačka bi bio Kalemegdan, pa ako se slažemo sa time, šetnja može da počne.

A nekome je ova slika poslužila i kao ukras na zidu...Нема коментара:

Постави коментар