Nešto kao reč dobrodošlice...



Kao i u fotografisanju, tako i u izboru i prikazu fotografija na stranicama pred nama, trudio sam se da na neki vedriji i lepši način istaknem one izuzetnije momente iz relativno dosadne svakodnevnice i obogatim ih fotografijom koja bi mogla gledaoca da bar nakratko odvuče na neku drugu, lepšu stranu.
Ne znam da li sam i koliko uspeo u tome, ali znam ko će znati... svako ko se zadrži na ovim mojim stranicama.

Svakom posetiocu želim da uživa na stranicama ovog Bloga bar upola koliko sam ja uživao u ideji da neke svoje lepe momente podelim sa drugima.

Претражи овај блог

Пратиоци

среда, 13. мај 2015.

Fokus na događaju - Otvorena Fontana u Jagodini, oboren svojevrstan rekord

Stotinudvadeset metara...zadišeš se dok pretrčiš, a u nekim godinama, čak i kad pomisliš na toliku dužinu.
Čudno je to, ali kad uz jednu prelepu fontanu i park koji je okružuje pođeš u šetnju, deluje kao da si je očas posla prošao...i to onako, sa užitkom.
Izletište u Jagodini, park Đurđevo brdo i izletište Potok obogaćeni su za fontanu rekordne dužine, a trenutno su nastavljeni i radovi na obaranju još jednog rekorda. Ipak, o tom najvećem veštačkom vodopadu ćemo kad ga budemo videli.
Trenutno uživamo u Fontani.


Otvaranje je usledilo posle sedmodnevnih radova na postavljanju fontane, prema rečima prvog čoveka Jagodine, i vidljivi su znaci žurbe ali to ustvari nimalo ne remeti utisak. Fontana je smeštena gde i sve jagodinske atrakcije, pored Zoo vrta, Muzeja voštanih figura, Akvaparka i ostalog i polako zaokružuje jednu očigledno dalekosežnu viziju.
Ne znam baš da li bi se zbog ove fontane mogao čovek izdaleka zaleteti do Jagodine, ali ako se i dvoumio radi ostalih sadržaja koji ga ovde čekaju, Fontana bi trebala da prevagne. Vredi!


Novi hotel Hill, baš gde treba...




I malo pozdrava iz Jagodine na ulasku u kompleks...













Kad se voda zaigra, neslućene obllike pravi, mami svojom svežinom i prosto postane u sekundi jasno zašto je zovemo izvorom života.





















Sad, venčati se radi toga da baciš bidermajer pored ove fontane, zvuči pomalo neozbiljno, da, ali...ako se venčaš iz bilo kog drugog, ozbiljnijeg razloga, neozbiljno bi bilo ne razmisliti da baš pored ove Fontane ne baciš preko glave taj najvažniji buket za devojke...





Нема коментара:

Постави коментар