Nešto kao reč dobrodošlice...



Kao i u fotografisanju, tako i u izboru i prikazu fotografija na stranicama pred nama, trudio sam se da na neki vedriji i lepši način istaknem one izuzetnije momente iz relativno dosadne svakodnevnice i obogatim ih fotografijom koja bi mogla gledaoca da bar nakratko odvuče na neku drugu, lepšu stranu.
Ne znam da li sam i koliko uspeo u tome, ali znam ko će znati... svako ko se zadrži na ovim mojim stranicama.

Svakom posetiocu želim da uživa na stranicama ovog Bloga bar upola koliko sam ja uživao u ideji da neke svoje lepe momente podelim sa drugima.

Претражи овај блог

Пратиоци

недеља, 12. јануар 2014.

Objektivom van Srbije - Lučice, miris borovine i mora, skrivena bajkovita plaža...

Posetioci, ali i meštani u Petrovcu, za kupanje i sunčanje definitivno imaju gradsku plažu na raspolaganju, ali uz sve sjajne prednosti koje ona pruža, postoji i određena cena. Ipak je mala dubina same plaže, te izuzetno urbani pritisak proistekao iz te male dubine, nešto što ume da predstavlja višak opuštenom sunčanju i kupanju. Tada nema druge, već put pod noge i pravac petnaestominutna šetnja kroz borovu šumu sve do uvale iz bajke - Lučice. Jer, tamo je ono što nam zapravo treba...


Sitan pesak, ali potaman sitan, a ne onaj neprijatno sitni koji, čini nam se, opstane duže uz nas nego uspomena na more, dok ga se konačno ne rešimo. Sa oboda šumice, stene za skakanje, u samom dnu uvale restorani...sve, jednom rečju. Ostaje samo da prostremo peškir i da počnemo, a ako smo i decu poveli, i za njih postoji program, od mobilijara pa do tobogana koji završava u dečjem bazenu. Pa, onda - počnimo :)


















Jedan poznati trajk :)




Konačno, i jedna panoramica za kraj, na poklon.


Нема коментара:

Постави коментар