Nešto kao reč dobrodošlice...Kao i u fotografisanju, tako i u izboru i prikazu fotografija na stranicama pred nama, trudio sam se da na neki vedriji i lepši način istaknem one izuzetnije momente iz relativno dosadne svakodnevnice i obogatim ih fotografijom koja bi mogla gledaoca da bar nakratko odvuče na neku drugu, lepšu stranu.
Ne znam da li sam i koliko uspeo u tome, ali znam ko će znati... svako ko se zadrži na ovim mojim stranicama.

Svakom posetiocu želim da uživa na stranicama ovog Bloga bar upola koliko sam ja uživao u ideji da neke svoje lepe momente podelim sa drugima.

Претражи овај блог

Читаоци

Prati Blog preko elektronske pošte

среда, 22. јануар 2014.

Fokus na događaju - Doček srpske nove godine na platou ispred Starog dvora

Uspešna niskobudžetna organiyacija dočeka Nove 2014. godine u maniru odricanja od honorara glavnih učesnika, najverovatnije je ohrabrila gradske čelnike za još jedan sličan pokušaj. Dve nedelje po dočeku one zajedničke, srpska nova godina obeležena je ispred zdanja Starog dvora manifestacijom Beograd najmlađima. Mnogo dece, mnogo osmeha, pesme, aplauza, slikanja...
Hmm, slikanja? Naravno, bez slikanja ne bi ni ovog članka bilo.


Obezbedivši centralni park i njegove zasade montažnim ogradama , organizatori su se postarali da posetioci obavezno prođu pored tezgi sa igračkama, nakitom, slatkišima, ali i radionicama za decu, viteškom opremom i drugim zanimljivim sadržajima.


Sve u svemu - odlično. Predsednik privremenog veća otvorio je manifestaciju na kojoj se moglo videti zaista dosta toga, pa i egzotični automobili. Žongleri, akrobate, klovnovi, vile i vilenjaci, vitezovi, učitelji...i, mnoštvo dece. Zadovoljne dece!Нема коментара:

Постави коментар