Nešto kao reč dobrodošlice...Kao i u fotografisanju, tako i u izboru i prikazu fotografija na stranicama pred nama, trudio sam se da na neki vedriji i lepši način istaknem one izuzetnije momente iz relativno dosadne svakodnevnice i obogatim ih fotografijom koja bi mogla gledaoca da bar nakratko odvuče na neku drugu, lepšu stranu.
Ne znam da li sam i koliko uspeo u tome, ali znam ko će znati... svako ko se zadrži na ovim mojim stranicama.

Svakom posetiocu želim da uživa na stranicama ovog Bloga bar upola koliko sam ja uživao u ideji da neke svoje lepe momente podelim sa drugima.

Претражи овај блог

Пратиоци

понедељак, 21. октобар 2013.

Fokus na događaju - Zombie walk, druga po redu šetnja fantastičnih i realističnih maski kroz Beograd

Kada se dogodilo po prvi put, potpuno me zateklo... Prošetali se Zombiji kroz grad, a ja pojma nisam imao.
Šta da se radi, valjda će i dogodine biti nešto na tu temu.
I, konačno, ne samo da je bilo, već je i daleko veći tud ulođen u osmišljavanje i šminkanje mnogobrojnih mladih, ali i super mladih zombija.

Novinari, policija, radoznalci raznih profila, ali definitivno svi sa osmehom na licu su ipratili paradu koja je prodefilovala kroz centar. Ko je došao, imao je zašto, a ko nije, može da pogleda na slikama ispod da li je nešto propustio ili nije.


Maske više nego sjajne, profesionalni radovi, ali na drugoj strani veliki raspon između glumaca doraslih tim maskama, i onih oko kojih lebdi pitanje zašto su uopšte stavljali maske na lica jer su apsolutno nedorasli tim maskama, barem ako je suditi po njihovom ponašanju. Vremenom će valjda i to da se izmeni u bolje pa ćemo dogodine imati možda i zombije za koje ćemo se zaista zapitati da li su to samo glumci :)Нема коментара:

Постави коментар