Nešto kao reč dobrodošlice...Kao i u fotografisanju, tako i u izboru i prikazu fotografija na stranicama pred nama, trudio sam se da na neki vedriji i lepši način istaknem one izuzetnije momente iz relativno dosadne svakodnevnice i obogatim ih fotografijom koja bi mogla gledaoca da bar nakratko odvuče na neku drugu, lepšu stranu.
Ne znam da li sam i koliko uspeo u tome, ali znam ko će znati... svako ko se zadrži na ovim mojim stranicama.

Svakom posetiocu želim da uživa na stranicama ovog Bloga bar upola koliko sam ja uživao u ideji da neke svoje lepe momente podelim sa drugima.

Претражи овај блог

Читаоци

Prati Blog preko elektronske pošte

недеља, 31. март 2013.

Foto album - MiG 35, kako taj Migov broj zvuči fascinantno...

...a zapravo reč je o svojeveremeno najrevolucionarnijem avionu tadašnjice, avionu treće generacije koji je jasno postavio određene zadatke četvrtoj generaciji. Da, reč je o novoj modifikaciji MiG-a 29, jednom od najrespektabilnijih lovaca današnjice. Oznaka 35 sublimira u sebi nove tehnologije u starom, prepoznatljivom ruhu jednog od najlepših lovaca ikada konstruisanih. Ostalo?
E, ostalo treba videti, drugačije se ne može dočarati superiornost ovog čuda tehnike koje grmi na nebu elegantnije od balerine na sceni, a strašnije od stampeda u punom trku.


Kako već rekoh, to se može samo doživeti, ali verujem da i slike ponešto da kažu o svemu tome.Нема коментара:

Постави коментар