O grožđu teško da danas može da se kaže nešto pametno, a da to bude i nešto novo pritom. Do sada je uglavnom već sve odavno rečeno, danas objektivno nama svima ostaje da ga unapređujemo na naučnoj osnovi, uzgajamo s ljubavlju, jedemo ili pijemo sa užitkom i da ga sa zadovoljstvom - fotografišemo.
Ponešto od svega toga i sam radim, jedem ga i fotografišem. Mislim da je ovo drugo dosta zanimljivije od onog prvog, pa reših da neke detalje oko mojih pogleda na grožđe podelim i na ovoj stranici. Možda se neko i uželi grožđa... :)
Konačno, meni je grožđe lepo i kada je u punom sazrevanju, ali i kada je već u prolasku, kada smo ga presiti za jelo, ali zato u kadar uvek stane sa velikim zadovoljstvom...
Ponešto od svega toga i sam radim, jedem ga i fotografišem. Mislim da je ovo drugo dosta zanimljivije od onog prvog, pa reših da neke detalje oko mojih pogleda na grožđe podelim i na ovoj stranici. Možda se neko i uželi grožđa... :)
Konačno, meni je grožđe lepo i kada je u punom sazrevanju, ali i kada je već u prolasku, kada smo ga presiti za jelo, ali zato u kadar uvek stane sa velikim zadovoljstvom...
Нема коментара:
Постави коментар