Nešto kao reč dobrodošlice...



Kao i u fotografisanju, tako i u izboru i prikazu fotografija na stranicama pred nama, trudio sam se da na neki vedriji i lepši način istaknem one izuzetnije momente iz relativno dosadne svakodnevnice i obogatim ih fotografijom koja bi mogla gledaoca da bar nakratko odvuče na neku drugu, lepšu stranu.
Ne znam da li sam i koliko uspeo u tome, ali znam ko će znati... svako ko se zadrži na ovim mojim stranicama.

Svakom posetiocu želim da uživa na stranicama ovog Bloga bar upola koliko sam ja uživao u ideji da neke svoje lepe momente podelim sa drugima.

Претражи овај блог

Пратиоци

субота, 25. фебруар 2012.

Fokus na događaju - Jedan maskenbal, amaterski i veseo...

Kažu da kad vidiš da si zaglavljen u svom sportskom automobilu jer ispred sebe vidiš podmornicu, a iza sebe leteći tanjir, ne treba da paničiš, već da ljubazno zamoliš brku pored ograde da zaustavi ringišpil i da siđeš...da, zvuči kao zgodan recept za naizgled nezgodnu situaciju. Samo, šta da uradiš kad vidiš oko sebe Amy Winehouse, mornara Popaja, Pipi Dugu čarapu, fudbalskog sudiju, opakog klovna i muzičare raznih vrsta?
Tada nema druge već da potražiš brzo sebi masku i priključiš se uživanju, smehu i plesanju pod maskama.


Naravno, kao i u svakoj lepoj i spontanoj priči, za dobro raspoloženje nema uticaja uzrast učesnika, pa je najmlađi učesnik na ovom maskenbalu za koji je zaslužio posebno umetničko ime DOK (Definitivno Opasan Klovn) doveo i svoju baku, što će reći da su se najmanje tri generacije uspele sjajno zabavljati. E, sve ostalo je na slikama:





























Da...u jednom momentu maske su već stara vest i na redu je žurka. Maske se skidaju, ali i isprobavaju nove, menjaju....uz igranjac više generacija zajedno polako se tone u noć...a oni najuporniji i jutro lagano vide pred sobom. I tako, život donosi naredni dan, dan bez maski, ali i sećanje na njih. Maske su interesantne jer su maštovite, uglavnom se kombinuju uz pomoć vlastite kreativnosti i ne kupuju se gotove, cele...to je lepo i ovim maskama ću posvetiti u narednim mesecima poneku od stranica.






Veliki pečat priči dala je i muzika. Gitara je privukla mnoge, i da je slušaju, ali i da je sviraju, ili makar probaju...a, otkrila je i sjajne pevačke talente koji nam se osmehuju za kraj :)


Нема коментара:

Постави коментар