Nešto kao reč dobrodošlice...



Kao i u fotografisanju, tako i u izboru i prikazu fotografija na stranicama pred nama, trudio sam se da na neki vedriji i lepši način istaknem one izuzetnije momente iz relativno dosadne svakodnevnice i obogatim ih fotografijom koja bi mogla gledaoca da bar nakratko odvuče na neku drugu, lepšu stranu.
Ne znam da li sam i koliko uspeo u tome, ali znam ko će znati... svako ko se zadrži na ovim mojim stranicama.

Svakom posetiocu želim da uživa na stranicama ovog Bloga bar upola koliko sam ja uživao u ideji da neke svoje lepe momente podelim sa drugima.

Претражи овај блог

Пратиоци

понедељак, 8. август 2016.

Foto album - A ko neće na more, može na Srebrno jezero...

Nije baš da nema gde da se stavi peškir, ali i kad spustiš peškir, mala je šansa da ga neko ne nagazi jer ih toliko ima na plaži.
Nije more.
Jezero. Srebrno...
Već smo navikli da sinonim za gužvu na plaži tako često bude ova destinacija u istočnoj Srbiji, ali je uvek prijatno iznenađenje videti da ovde opet ima ljudi, zabave, života... Volim da ovde prođem i između dve sezone, a pamtim i neke sezone koje nisu bile ovakve i Srebrno jezero u nekim mrtvijim sezonskim danima, za šta je bilo krivo nepredvidivo vreme. Ipak, uvek volim da ga pamtim i po danima kada, poput pravog morskog ambijenta, dugo tražiš mesto za parkiranje ako kakvom greškom dođeš kolima. Od kada je i Akva park ukrasio ovaj biser domaćeg turizma, nekako je sve odskočilo uzlaznom putanjom, i to su one najlepše slike koje volim da pamtim.
I obnavljam, naravno.



Tuševi, sladoledi, muzika, pedaline, sandoline, odbojka na pesku. Dečija graja i nespretno zaplivavanje sa neizbežnim prskanjem, a nemaš gde da se skloniš.
Svega ima, ako si spreman da pretrpiš jedno, dobijaš ono drugo. Kako kaže jedna savremena doskočica i lingvistička premetaljka novijeg datuma - za svakoga po nešto, za nekoga sve.
Mislim da se ovde onaj deo o svemu odnosi na decu ipak, ali prežive i stariji, i to sa osmehom na licu :)




























Нема коментара:

Постави коментар