Nešto kao reč dobrodošlice...Kao i u fotografisanju, tako i u izboru i prikazu fotografija na stranicama pred nama, trudio sam se da na neki vedriji i lepši način istaknem one izuzetnije momente iz relativno dosadne svakodnevnice i obogatim ih fotografijom koja bi mogla gledaoca da bar nakratko odvuče na neku drugu, lepšu stranu.
Ne znam da li sam i koliko uspeo u tome, ali znam ko će znati... svako ko se zadrži na ovim mojim stranicama.

Svakom posetiocu želim da uživa na stranicama ovog Bloga bar upola koliko sam ja uživao u ideji da neke svoje lepe momente podelim sa drugima.

Претражи овај блог

Читаоци

уторак, 07. јун 2016.

Fokus na događaju - Juniorski turnir, odbojka, Kup Beograda...šmek neiskvarenog iskonskog sporta

Kada bismo izbacili nekako novac iz sporta, izgubili bismo sport.
Nažalost, toga su apsolutno najsvesniji oni koji izvlače novac iz sporta i u njemu su isključivo zbog novca. Pa ipak, to je tačno tako i obzirom da nećemo saznati kako izgleda sport bez primesa i uticaja novca, onda nam ostaje da se ponekad zadovoljimo nekim sjajnim primerima kako sport izgleda kad u njemu nema mnogo novca, već - taman dovoljno.
Naravno, najveći izazov je upravo odrediti meru dovoljnog a ne preteranog, ali u mladim kategorijama to nekako ide.
Izuzetan događaj u Beogradu, sala Sport Eko, nevelike tribine pune sasvim solidno, navijanje na pravom nivou iz koga bi mogli da uče mnogi navijači u mnogim sportovima...
Svi mladi, momci i devojke kojima odbojka več u srednjoškolskim danima mnogo znači. Možda i neki budući asovi.
Jedna ekipa podiže pehar, ali pobednici su svi ti klinci koje sam video i čuo.
Definitivno su svi pobednici...


Borba u finalu izuzetna. Prednost domaćeg terna gosti iz Novog Sada nadoknađuju perfektnom podrškom svojih koleginica koje su na tribinama, i borba na mreži na momente postaje gotovo nalik onim profesionalnim borbama koje gledamo u susretima najvećih. Možda tehnika još uvek nije na tom nivou, ali žar i srce su sasvim sigurno tu.
Ređaju se poeni, smenjuju setovi, publika navija. Prelepo.
A novca taman koliko treba...možda je ipak to prava formula?
Нема коментара:

Постави коментар