Nešto kao reč dobrodošlice...Kao i u fotografisanju, tako i u izboru i prikazu fotografija na stranicama pred nama, trudio sam se da na neki vedriji i lepši način istaknem one izuzetnije momente iz relativno dosadne svakodnevnice i obogatim ih fotografijom koja bi mogla gledaoca da bar nakratko odvuče na neku drugu, lepšu stranu.
Ne znam da li sam i koliko uspeo u tome, ali znam ko će znati... svako ko se zadrži na ovim mojim stranicama.

Svakom posetiocu želim da uživa na stranicama ovog Bloga bar upola koliko sam ja uživao u ideji da neke svoje lepe momente podelim sa drugima.

Претражи овај блог

Читаоци

понедељак, 20. јун 2016.

Foto-album - Akvapark u Jagodini, poslednje pripreme za sezonu

Sezona je počela, naravno, i ovaj članak nema ekskluzivnu crtu po pitanju vremena objavljivanja.
Akvapark u Jagodini je već videla većina čitalaca u prvoj njegovoj objavi na ovim stranicama, pa nema ekskluzive ni po pitanju toga...
O samoj Jagodini smo već štošta pokazali, od samog grada i njegovog ubrzanog razvoja, preko njegovih još uvek jedinstvenih atributa kao što je Muzej voštanih figura, do samih događaja vezanih za Jagodinu i svojevrsnih rekorda postavljanih tom prilikom. Zato ni po ovom pitanju današnja objava neće imati ama baš nikakav ekskluzivitet.
Pa ipak...

Baš zbog svega već objavljenog, možda ćemo neku našu zajedničku priču o prvom akvaparku u zemlji i zaokružiti upravo ovim fotografijama.Neke od poslednjih priprema i provera za sezonu su pri kraju. Ovako to tada izgleda...Нема коментара:

Постави коментар