Nešto kao reč dobrodošlice...Kao i u fotografisanju, tako i u izboru i prikazu fotografija na stranicama pred nama, trudio sam se da na neki vedriji i lepši način istaknem one izuzetnije momente iz relativno dosadne svakodnevnice i obogatim ih fotografijom koja bi mogla gledaoca da bar nakratko odvuče na neku drugu, lepšu stranu.
Ne znam da li sam i koliko uspeo u tome, ali znam ko će znati... svako ko se zadrži na ovim mojim stranicama.

Svakom posetiocu želim da uživa na stranicama ovog Bloga bar upola koliko sam ja uživao u ideji da neke svoje lepe momente podelim sa drugima.

Претражи овај блог

Читаоци

петак, 07. март 2014.

Foto album - Akvarijum usred Kragujevca, jedinstvena prilika da izbliza zavirimo u privatnost mnoštva ribica, rakova, iguana, zmija...

I tako, ko bi rekao da je Kragujevac pored Fiata, Zastave i čuvene zaobilazne vremenske prognoze o kiši, jedinstven i još po nečemu?
O, da, po mnogočemu zapravo, ali verovatno je najatraktivniji veliki akvarijum.

Smešten u prizemlju, odnosno podrumu Prirodno matematičkog fakulteta, definitivno je nešto što ne bi nikako trebalo preskočiti u kompletiranju vlastitog portfolija upoznavanja drage nam zemlje.Skromno je pre svega reč koja se nameće i prvi utisci počivaju upravo na toj reči. Izuzetno pametno popunjen nenamenski prostor, preuređen u funkcionalni ambijent sa mnoštvom prepletenih neonskih svetala, toplo i što je najbitnije, krcato akvarijumima i tablama sa opisima njihovih stanovnika.
Uostalom, slike bi trebale pokazati dosta toga, pa završavam sa kuckanjem.Нема коментара:

Постави коментар