Nešto kao reč dobrodošlice...



Kao i u fotografisanju, tako i u izboru i prikazu fotografija na stranicama pred nama, trudio sam se da na neki vedriji i lepši način istaknem one izuzetnije momente iz relativno dosadne svakodnevnice i obogatim ih fotografijom koja bi mogla gledaoca da bar nakratko odvuče na neku drugu, lepšu stranu.
Ne znam da li sam i koliko uspeo u tome, ali znam ko će znati... svako ko se zadrži na ovim mojim stranicama.

Svakom posetiocu želim da uživa na stranicama ovog Bloga bar upola koliko sam ja uživao u ideji da neke svoje lepe momente podelim sa drugima.

Претражи овај блог

Пратиоци

понедељак, 9. децембар 2013.

Objektivom van Srbije - Ada Bojana, nadaleko poznati nudistički kamp u pesku i talasima

Teško da se nešto još može reći o ovom jedinstvenom ambijentu osim jedne stvari - obavezno je treba obići.
Sve drugo što bi čovek i zaustio da kaže o Adi Bojani, treba jednostavno videti, jer samo to vredi, priča teško da može dočarati tu sliku.
Stoga i neću mnogo pisati, već ću pokušati sa fotografijom da zaintrigiram one koji još nisu bili, i podsetim one koji su već bili na ovom prekrasnom ostrvu, kažu, ostrvu slobode. Sad, da li je kupaći kostim toliki simbol ropstva, ne bih znao, a i verujem da to jeste malo preterivanje, ali zato ništa drugo nije preterano, ma šta da se kaže o Adi.


Svakako da je razumljivo što nećemo insistirati na fotografijama detalja sa plaže, jednostavno nije red ići sa ogromnim aparatom na nudističku plažu :), a verujem da je razumljivo i što na ovoj stranici nećemo pokazati i neka lica sa estrade, već ćemo se samo upoznati (ili podsetiti, kako ko), jedinstvenog ambijenta Ade Bojane, plaže i dela smeštajnih kapaciteta.




E, na Barbanu idemo u jednom od zasebnih priloga, itekako ima šta da se vidi...





















Нема коментара:

Постави коментар