Nešto kao reč dobrodošlice...Kao i u fotografisanju, tako i u izboru i prikazu fotografija na stranicama pred nama, trudio sam se da na neki vedriji i lepši način istaknem one izuzetnije momente iz relativno dosadne svakodnevnice i obogatim ih fotografijom koja bi mogla gledaoca da bar nakratko odvuče na neku drugu, lepšu stranu.
Ne znam da li sam i koliko uspeo u tome, ali znam ko će znati... svako ko se zadrži na ovim mojim stranicama.

Svakom posetiocu želim da uživa na stranicama ovog Bloga bar upola koliko sam ja uživao u ideji da neke svoje lepe momente podelim sa drugima.

Претражи овај блог

Читаоци

петак, 27. септембар 2013.

Foto album - Helikopteri, lebdeti i leteti, ima li šta lepše?

Svojevremeno upoznam penzionisanog pilota na nekakvom nedeljnom roštilju, predstave mi ga šapatom kao namćora, neugodnog sagovornika i verovatno hvalisavca, ali ja uglavnom računam na vlastiti prvi utisak i ne obraćam puno pažnju na takve najave. Elem, usred razgovora iz koga ja ne nalazim nijedan dokaz za sve navedeno o njemu, upitam ga na čemu je leteo, a on kaže: I na avionima i na helikopterima.
E, eto ga, laže! Uhvatih ga... Pa kako, pobogu, kad može ili jedno ili drugo? Upitam sa slavodobitnim osmehom.
Pa, tako...poznato je da je helikopter mlađa letelica od aviona i kada smo primali prve helikoptere u jedinice, morali smo mi odabrani piloti da odemo na obuku za helikoptere, a zatim sam karijeru završio na helikopterima.
Eto...ispadoh glup. Pa, tačno je tako.
Danas kada god se spomene helikopter, velika je verovatnoća da mi ta anegdota padne na um.
I zato, evo malo i helikoptera ulobljenih objektivom. Na stajanci, a u letu ćemo u nekom drugom članku.


Нема коментара:

Постави коментар