Nešto kao reč dobrodošlice...Kao i u fotografisanju, tako i u izboru i prikazu fotografija na stranicama pred nama, trudio sam se da na neki vedriji i lepši način istaknem one izuzetnije momente iz relativno dosadne svakodnevnice i obogatim ih fotografijom koja bi mogla gledaoca da bar nakratko odvuče na neku drugu, lepšu stranu.
Ne znam da li sam i koliko uspeo u tome, ali znam ko će znati... svako ko se zadrži na ovim mojim stranicama.

Svakom posetiocu želim da uživa na stranicama ovog Bloga bar upola koliko sam ja uživao u ideji da neke svoje lepe momente podelim sa drugima.

Претражи овај блог

Пратиоци

субота, 19. децембар 2015.

U šetnji po Beogradu - proleće na Kalemegdanu, dan za najave, dan za sećanje, dan za uživanje

Prolećni dan je nekome dan za najave a nekome za sećanja. Najavljuje one lepe dane kada sve odjednom izlistava i cveta, pa se nekome nada takvim danima, a neke podseti baš na takve dane. Dane koji su u ovom momentu za nama, ali na ravnodnevnicu sa najkraćim danom u godini, sasvim sigurno je da smo na pola puta da se sećamo tih dana ili da im se nadamo. Verovatno u svakome pobudi po malo ovog, i malo onog.
Ono što je sigurno, je da su ovi dani zapravo dani za uživanje.


Sa koje god strane da se krene na Kalemegdan, neće se pogrešiti. U ovom foto podsećanju, krenimo sa donje strane, iz Donjeg grada...

Нема коментара:

Постави коментар