Nešto kao reč dobrodošlice...Kao i u fotografisanju, tako i u izboru i prikazu fotografija na stranicama pred nama, trudio sam se da na neki vedriji i lepši način istaknem one izuzetnije momente iz relativno dosadne svakodnevnice i obogatim ih fotografijom koja bi mogla gledaoca da bar nakratko odvuče na neku drugu, lepšu stranu.
Ne znam da li sam i koliko uspeo u tome, ali znam ko će znati... svako ko se zadrži na ovim mojim stranicama.

Svakom posetiocu želim da uživa na stranicama ovog Bloga bar upola koliko sam ja uživao u ideji da neke svoje lepe momente podelim sa drugima.

Претражи овај блог

Читаоци

Prati Blog preko elektronske pošte

уторак, 23. јул 2013.

Objektivom po Srbiji - Zlatarsko jezero, nezaobilazno mesto za stati i napuniti baterije na putu ka moru...

Veštačko, da, kao i skoro sva jezera u Srbiji ali to kao da nimalo ne smeta ovom prelepom jezeru. Na putu ka moru gotovo je obavezno zaustaviti se i nauživati se pogleda na mirnu površinu vode kojoj se kraj vidi, ali nekako mistično privlači pogled kao da nosi nešto novo, nešto još skrivenije, nešto lepše...


Zagledati se i napuniti baterije...ja uvek tako doživim dolazak na ovo jezero. Ima, naravno, i kupača, ima i ribara, ali pored mene to sve nekako mirno prođe, jer znam tačno šta od Zlatarskog jezera želim, trebam i uvek dobijam.

Нема коментара:

Постави коментар