Nešto kao reč dobrodošlice...Kao i u fotografisanju, tako i u izboru i prikazu fotografija na stranicama pred nama, trudio sam se da na neki vedriji i lepši način istaknem one izuzetnije momente iz relativno dosadne svakodnevnice i obogatim ih fotografijom koja bi mogla gledaoca da bar nakratko odvuče na neku drugu, lepšu stranu.
Ne znam da li sam i koliko uspeo u tome, ali znam ko će znati... svako ko se zadrži na ovim mojim stranicama.

Svakom posetiocu želim da uživa na stranicama ovog Bloga bar upola koliko sam ja uživao u ideji da neke svoje lepe momente podelim sa drugima.

Претражи овај блог

Читаоци

субота, 22. јун 2013.

Objektivom po Srbiji - Lovćenac, Crna Gora usred Srbije, najravničarskiji crnogorski odjeci na svetu :)

Daleko na severu, usred vojvođanske ravnice, na pola puta od Novog Sada do Subotice, smestilo se malo mesto poznato po - Crnogorcima.
O, da, neobično ume da zazvuči, ali nadasve je simpatično jer je kompletan crnogorski potpis savršeno uklopljen u miran, ušoren i nadasve usporen ritam tipične Vojvodine.
Može li to tako baš biti...


Više puta je ovo mesto uzburkavalo javnost, posebno političkim i etničkim fleševima, ali kada se dođe u ovo pitomo mesto, najsimpatičniji su definitivno relikti nacionalnog crnogorskog bića materijalizovani kroz nezaobilazni spomenik čuvenom Njegošu, ali i park nazvan po starocrnogorskoj prestonici Cetinju.
I, kao i do sada, ostatak priče je definitivno na fotografijama :)


Нема коментара:

Постави коментар