Nešto kao reč dobrodošlice...Kao i u fotografisanju, tako i u izboru i prikazu fotografija na stranicama pred nama, trudio sam se da na neki vedriji i lepši način istaknem one izuzetnije momente iz relativno dosadne svakodnevnice i obogatim ih fotografijom koja bi mogla gledaoca da bar nakratko odvuče na neku drugu, lepšu stranu.
Ne znam da li sam i koliko uspeo u tome, ali znam ko će znati... svako ko se zadrži na ovim mojim stranicama.

Svakom posetiocu želim da uživa na stranicama ovog Bloga bar upola koliko sam ja uživao u ideji da neke svoje lepe momente podelim sa drugima.

Претражи овај блог

Читаоци

Prati Blog preko elektronske pošte

понедељак, 11. август 2014.

U šetnji po Beogradu - Zemunski kej pod opsadom prelepih labudova

Zemunski kej je zaista jedno kultno šetalište, ne samo za Zemnuce, već i za bilo koga drugog od popsetilaca. Ima svoju istoriju, a priče prepričava sa svakim korakom koji čovek napravi po njemu...naravno, za one koji umeju da ih slušaju.
Ipak, najzanimljiviji današnji posetioci Keja ne rade to peške, nego vodom. Lepo, opuste se i Dunavom doplove do obale, ponekad malo saviju glavu i brčnu je, a zatim uživaju u komunikaciji najrazličitijeg tipa sa onim posetiocima na obali.
Reč je o labudovima.


O Isi i Bisi u Novom Sadu znamo već maltene sve. Ipak, iako najpoznatiji par labudova, definitivno ne moraju uvek biti i najatraktivniji, jer...od bilo kog para labudova, atraktivniji su ' dva para. Neki bi rekli da je i triling jači, ali da ne zalazimo sad baš u poker, jelte...
Elem, čitava kolonija ovih predivnih ptica zaposela je Dunavski Kej u Zemunu, a sve ostalo će ispričati fotografije :)
Нема коментара:

Постави коментар