Nešto kao reč dobrodošlice...Kao i u fotografisanju, tako i u izboru i prikazu fotografija na stranicama pred nama, trudio sam se da na neki vedriji i lepši način istaknem one izuzetnije momente iz relativno dosadne svakodnevnice i obogatim ih fotografijom koja bi mogla gledaoca da bar nakratko odvuče na neku drugu, lepšu stranu.
Ne znam da li sam i koliko uspeo u tome, ali znam ko će znati... svako ko se zadrži na ovim mojim stranicama.

Svakom posetiocu želim da uživa na stranicama ovog Bloga bar upola koliko sam ja uživao u ideji da neke svoje lepe momente podelim sa drugima.

Претражи овај блог

Пратиоци

недеља, 10. април 2011.

Foto album - Motori

Sezona počinje...lagano...nekome je već odavno počela, neko se tek sprema ovih dana, nekome nije ni prestajala. Ipak, svima je jasno da je gotovo i da sada sve više dvotočkaša izlazi na asfalt spremna da pojuri vetar u kosi.
Nekako to uvek bude i vreme kada se prisećamo dragih slika i fleševa iz prethodnih sezona, godina i decenija za nama. Nekoliko mojih uspomena bih podelio na ovoj stranici bez posebnih komentara, jer fotke uglavnom same za sebe pričaju, vidi se da li je u pitanju putovanje, moto skup ili samo obična lokalna vožnja, a najmanje je bitno koliko je tada bilo motora, ko je bio najbrži, gde je to bilo i slično...


Na kraju je jedno uvek važno - zadovoljan osmeh i sećanje na kilometre iza nas. Pa sad...evo i isprekidane linije, dajemo migavac i krećemo punim gasom ka tim uspomenama:
Нема коментара:

Постави коментар